Iedere bevalling is anders, en iedere ervaring met mij (als doula of therapeut),  is anders. Op deze pagina staan reacties van mensen met wie ik een bijzonder contact gehad heb.

Graag wil ik iets vertellen over  de hypnose die ik gehad heb bij Cathy voor mijn vervelend gedrag met Drank. De stop was weg na een superdrukke periode van verhuizen , verbouwen, kinderen de deur uit en een burn out.  Het voelde niet goed om te drinken maar ik had geen stop meer.

Via een goede vriendin kwam ik aan het adres van Cathy Cardinaals en ik belde haar......

Nou ik moet zeggen dat zij het beste is wat mij is overkomen deze zomer. Ik ben een paar keer bij haar geweest en zij heeft me inzicht gegeven in mijn drankgebruik en met hypnose ervoor gezorgd dat ik zeker 3 maanden alcohol vrij ben geweest.  Ik vond het vies en had totaal geen behoefte om te drinken.

In onze vakantie het ik het eerste glaasje wijn weer gedronken bij het eten. Maar 1 was genoeg, gewoon gezellig  en de stop was weer daar !!!!

Ik kan het super goed onder controle houden nu, en ben er zo ontzettend blij mee.

Cathy , ik ben je zo dankbaar voor wat je voor me hebt gedaan.

Door jou ben ik niet langer verslaafd aan alcohol  en kan weer gewoon op zijn tijd een wijntje drinken zonder door te moeten gaan.

Ik zal het ook zeker aanmoedigen om dit te gaan doen bij jou  want je leven verandert van de ene op de andere dag. Het is niet te geloven.

Cathy je bent een superfijn mens, zonder oordeel, en oprecht.

Ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten........ Toeval bestaat niet.

Dikke knuf, Mo.   

november 2019

36 weken zwanger van ons tweede meisje Anna:
Voor een vrijblijvend gesprek Cathy uitgenodigd aan de keukentafel. Het laatste beetje vertrouwen dat ik miste in de bevalling doordat er ergens angst zat dat ik me niet opnieuw in mijn kracht zou kunnen voelen.
Cathy was heel duidelijk in datgeen wat ze voor me kon betekenen. We hadden een heel open, fijn gesprek waarin we merkten dat we qua manier waarop we in het leven staan best veel op elkaar lijken. Cathy gaf me een gevoel van veiligheid waardoor ik mezelf durfde te zijn in het gesprek. We bespraken mijn angsten en we kwamen tot de conclusie dat ik geen doula nodig zou hebben. Cathy gaf me het laatste beetje vertrouwen door te zeggen: ik hoor je hele verhaal aan en ik vind je zo'n sterke vrouw. Ik denk dat jij heel goed samen met je partner de bevalling aan zou kunnen en mij helemaal niet nodig hebt.
Fijn als een doula dat ook kan zeggen! En dus voor mijn beleving van de bevalling ging en niet voor haar eigen behoefte op dit vlak. Ik had net dat laatste beetje vertrouwen nodig dat Cathy me gaf om de bevalling in vertrouwen met mezelf aan te gaan. Dankjewel Cathy. Dat je mij het vertrouwen gaf in mezelf dat ik nodig had. Ik heb een hele fijne bevalling gehad waarin ik me in mijn kracht voelde.

Marjolijn van Hout

2018