Lomi Lomi Hapai

Lomi Lomi Hapai is een vorm van traditionele Hawaiiaanse massage voor de zwangere vrouw. Een belangrijk doel van deze massage is om op een liefdevolle manier lichaam en geest in harmonie te brengen en je ervan bewust te worden dat alles in het nu precies zo is als het moet zijn. Verbinding staat hierbij centraal.

Wat is zo anders?

Anders dan bij vele andere massages, wordt deze massage niet alleen met de handen uitgevoerd maar wordt er ook gebruik gemaakt van de onderarmen. De massage kenmerkt zich door ritmische, liefdevolle en omvattende strokes die de golvende en vloeiende beweging van de oceaan symboliseren. Hoewel de massagetechnieken er mild uitzien en zonder veel krachtsinspanning van mij worden gegeven, heeft de massage een diepe inwerking.

Spanningen in het lichaam worden door de golvende bewegingen losgemaakt waardoor de natuurlijke energiestroom van het lichaam weer volledig mag gaan stromen.

Wanneer?

Lomi Lomi Hapai is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Na het eerste trimester kun je veilig worden gemasseerd. In zijwaartse ligging kunnen zowel jij als je kindje tot volledige ontspanning komen.

 

Niet alleen voor zwangeren

Natuurlijk is de Lomi Lomi Hapai niet alleen in te zetten voor zwangere vrouwen. Een ieder die moeilijk op de rug of buik ligt (bv als gevolg van hernia) of iedereen die  het prettig vindt om op de zij te worden gemasseerd kan gemasseerd worden middels deze technieken.

Neem contact op wanneer je een afspraak wilt maken voor een behandeling.