Heb jij NU last van  gebeurtenissen uit het verleden of situaties die er aan zitten te komen, bijvoorbeeld in de vorm van plaatjes, gevoelens of steeds terug kerende gedachten? Wil je daar graag vanaf maar vind je het moeilijk om hierover te praten?

Dan kan de MatriXmethode een oplossing voor je zijn. 

Bij deze manier van coaching weet jíj precies waar het om gaat, maar ik als coach niet. Voor mij is wat in jouw hoofd gebeurt een blackbox.  En tóch kun je geholpen worden.

Hoe dat kan?

Een gebeurtenis wordt een herinnering in je hoofd met een bepaalde emotionele lading. Deze emotionele lading is gekoppeld aan een beeld, geluid, gevoel en/of een gedachte. Ik leer je hoe je zelf de emotionele lading van de gebeurtenis af kunt halen. Die bestaat dan nog wel, maar is niet méér dan een gebeurtenis. Je raakt er niet meer door van slag.:  En nogmaals Ik hoef niet te weten waar het om gaat.

Ik zet de MatriXmethode in zodat jij  jouw issues zelf kunt op lossen. Zonder erover te praten. Voor mij is het een black box. 

Ik coach alleen als er een hulpvraag is. Dat betekent dat diegene die ik coach zélf een probleem heeft en daar zélf mee aan de slag wilt. 

Waar kun je aan denken:

- angsten

- spanning (aankomende bevalling)

- gebeurtenissen waar je een vervelend gevoel over hebt

  (schuld, schaamte, vernedering, controleverlies)

- een altijd aanwezig gevoel zoals boosheid, verdriet, frustratie, niet goed genoeg zijn

- onzekerheid over je moederschap

-  ............vul zelf maar verder in

Dus zit je ergens mee en wil je er iets aan doen, maak dan een afspraak, telefonisch of via het contactformulier.

De MatriXmethode is, behalve voor emotionele problemen, ook in te zetten wanneer je overzicht verliest, je hoofd overloopt, of problemen hebt met letters en cijfers. Klik hier voor meer informatie over de Matrixmethode